Het adres voor de leukste Abraham, Sarah en andere poppen : scheurinkverhuur.nl
De mooiste ballonnenbogen en ballonpilaren
×
 x 

Winkelwagen is leeg

 

Een Ballonnenboog:
is een boog van ballonnen die vaak voor de ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan.
Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.
De ballonboog wordt kant en klaar bij u voor de deur neer gezet. De ballonnen in de ballonnenboog zijn ook allemaal opgeblazen, u hoeft er zelf niets aan te doen.
Welke lengte boog moet ik kiezen:
In het algemeen geldt. Voor een normale voordeur van een woonhuis kiest u een lengte van 5 meter (2m omhoog, 1m opzij en weer 2m naar beneden). Voor een dubbele deur van bijv. een winkel kiest u een lengte van 6 meter (2m omhoog, 2m opzij en weer 2m naar beneden).
Om de lengte te bepalen kunt u ook de volgende formules gebruiken.
  1. Als de ballonnenboog breder is dan hoog: Hoogte + Breedte = Lengte
  2. Als de breedte en hoogte van de ballonboog hetzelfde is: 1.5(Hoogte) + Breedte = Lengte
  3. Als de ballonenboog hoger is dan breed: 2(Hoogte) + Breedte = Lengte
 
Een ballonnenpilaar:
Bestaat meestal uit 2 stuks en worden ook aan beide zijden van een deur of scherm geplaatst.
Deze worden op een verzwaarde voet gemaakt.
Hoogte en kleuren gaan in overleg.
 
Een Tafeldecoratie:
Kan Gemaakt worden op verschillende manieren. Met helium en linten, deze worden op de dag van gemaakt omdat helium een beperkte weeftijd heeft. Of uit samengeknoopte ballon. De kleuren stellen we samen in overleg en kunnen weer op verschillende manieren. Ook kunnen we de ballonnen behandelen met Hi Float waar door de ballonnen  een paar dagen zweven 
 
Een Cloudbuster:
  1. Een cloudbuster is een grote helium gevulde latex- of folieballon aan een 2 a 3 meter lang lint. Een ballongewicht (vaak een stevige kleine ballon in bijpassende kleur, gevuld met zand of water) zorgt dat de cloudbuster niet wegzweeft. De knoop van de grote ballon wordt afgewerkt met een trosje van 4 kleine ballonnetjes.
  2. Cloudbusters worden vaak per 2 aan weerszijden van de ingang worden geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan maar cloudbusters zijn ook uitermate geschikt ter decoratie / opvulling van (grote) ruimten.
  3. De cloudbuster wordt kant en klaar bij u bezorgd. De ballonnen in de cloudbuster zijn ook allemaal opgeblazen en de grote topballon is gevuld met helium, u hoeft er zelf niets aan te doen.
Een ballonnenhart
Is een ijzeren frame in de vorm van een hart met een diameter van 90 of 120 cm welke is omkleed met kleine 5 inch ballonnen. Deze ballondecoratie is bedoelt om op te hangen of ergens tegenaan te zetten maar ook leuk om voor je vast te houden als levensgroot fotolijstje. Een ballonnenhart wordt ook vaak gebruikt bij een uitvaart.
 
Houdbaarheid ballonnen:
De houdbaarheid van een ballonnenboog bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonnenboog die buiten tegen de ingang staat, is prima vast te zetten en daarmee veel minder kwetsbaar dan een ballonnenboog die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonnenboog ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonnenboog binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.
Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon - waar deze aan vast kleeft - ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.
Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte ballonnen kunt vervangen.